Εγγραφή


Κατά την εγγραφή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τρία υποχρεωτικά πεδία:

1) Όνομα χρήστη: Ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα εμφανίζεστε στο forum

2) Κωδικός πρόσβασης: Για την πιστοποίησή σας από το σύστημα

3) Διεύθυνση e-mail: Για επαλήθευση του account σας

Εκτός από το όνομα χρήστη, κανένα από τα λοιπά παραπάνω στοιχεία δεν είναι ορατό δημόσια, εκτός αν το επιλέξετε εσεις, ούτε παραχωρούνται από τους διαχειριστές σε τρίτους.

Μετά την εγγραφή σας μπορείτε προαιρετικά να συμπληρώσετε κι άλλες δημόσιες πληροφορίες, όπως:

- Διεύθυνση μέσων online επικοινωνίας (ICQ, Yahoo, MSN Messenger) αν θέλετε να έχουν τα άλλα μέλη τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας.

- Ενδιαφέροντα, απασχόληση, περιοχή διαμονής κ.ά., ώστε τα άλλα μέλη να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς.

- Μια υπογραφή, δηλαδή ένα κείμενο που θα εμφανίζεται αυτόματα στα μηνύματα που δημιουργείτε στο forum.

- Avatar, δηλαδή μια εικόνα που θα εμφανίζεται κάτω από το όνομά σας στα μηνύματα που δημιουργείτε.

Μη χρησιμοποιείτε usernames με περιεχόμενο υβριστικό και usernames που φέρουν ονόματα εταιρειών ή δημοσίων προσώπων.


'Οροι και Κανόνες Εγραφής


1. Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

2. Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε.

3. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα (κατόπιν συνενόησης με το μέλος που έκανε την εκάστοτε ανάρτηση) το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης.

4. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

5. Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση.

6. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

7. Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.Κεφαλαία γράμματα

Μη δημιουργείτε μηνύματα με όλα τα γράμματα κεφαλαία, είτε στον τίτλο του θέματος συζήτησης, είτε στο κύριο μέρος του μηνύματος.

Τα κεφαλαία γράμματα στη γλώσσα του Internet σημαίνουν "φωνάζω" και δημιουργούν κακή εντύπωση σε αυτούς που τα διαβάζουν.To site και το forum του proseyxi σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων των μελών του.